janine_kooij

Grafisch ontwerpster

Janine Kooij

Janine is geboren in Den Helder en woont samen met haar vriend Vincent en hun twee zoons in Poortugaal. De functie van Grafisch ontwerper en vormgever is haar op het lijf geschreven. Niet alleen omdat zij een studie aan de Academie voor Advertising in Amsterdam heeft gevolgd, maar ook omdat zij haar vak verstaat. Ze is snel, secuur, creatief en stressbestendig. Janine is niet alleen een harde werker, maar ook een levensgenieter. Een theater-, film- of museumbezoek gaan bij haar hand in hand met een dansavond, schilderen, een etentje of het doorspitten van kunstboeken. Muziek speelt daarbij altijd een belangrijke rol. En zelf zingt ze ook af en toe een deuntje (onder de douche). Haar vakanties brengt zij het liefst door aan het strand, afgewisseld met een bezoek aan oude stadjes. En zit ze niet achter haar computer, dan vind je haar wel achter het fornuis. Want koken voor haar familie en vrienden doet ze met evenveel enthousiasme.

Accountmanager

Debby van Snek

Deze afgestudeerde hbo’er Communicatie Creatief bekleedt bij Sterke Taal de functie van Accountmanager. Recht door zee, razendsnel, precies en een tikkeltje ongeduldig weet de opgewekte control freak orde te scheppen in de soms chaotische reclamewereld en het gehele proces van briefing tot realisatie in goede banen te leiden. Debby is geboren in Rotterdam en woont samen met haar vriend Patrick en hun twee zoontjes in Oud-Beijerland. Met haar gezin genieten van het leven staat bij Debby voorop. En net als in haar werk is zij ook op het sportieve vlak enorm fanatiek en stort zich vol overgave op haar hobby hardlopen.

debby_van_snek_1

Grafisch Ontwerper

Lodewijk Pauw

Lodewijk is een geboren en getogen Rotterdammer en als DTP Vormgever een goede aanwinst voor het team. Hij studeerde aan de creatieve vakschool Nimeto in Utrecht, is altijd vrolijk en makkelijk in de omgang. Naast zijn vriendin, werk en biertjes drinken is muziek een grote passie van Lodewijk. Hij speelde als drummer en gitarist in een aantal bands en heeft lange tijd achter de draaitafels gestaan. Net als zijn collega’s heeft Lodewijk een tik van de grafische molen gehad; deze vakidioot blinkt uit in het maken van mooie dingen.

Vincent Verhagen

Vincent is een vakman in hart en nieren en verliest zich nooit in ellenlange marketingtaal. Hij praat sneller dan het geluid en hoewel er vaak genoeg hilarische onzin uitkomt, geldt dat niet als het om reclame gaat. Dan verandert hij van een ADD’er in één blok pure concentratie, die als het op strategie aankomt,  creatiever is dan de meeste creatievelingen.

vincent-verhagen

Grafisch Ontwerper

Stefan Riem

Grafisch Vormgever Stefan heeft de opleiding Mediavormgeven grafisch gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Dit is ook de stad waar hij is geboren en nog steeds samen met zijn ouders woont. Samenwerken en opperste concentratie zijn twee van zijn sterkste punten als het op het werk aankomt. Hij heeft een voorliefde voor auto’s en fotografie en in zijn vrije tijd gaat Stefan graag uit met vrienden en maakt hij lange reizen. Net als zijn collega’s stort ook deze jonge hond zich vol toewijding op nieuwe projecten en past daarmee perfect in het artistieke plaatje.

Na het invoeren van de zoektermen, druk op enter